این نوع برش گوشت خطرناک است | تغذیه سالم

کارشناسان وزارت کشاورزی آمریکا میگن گوشتایی که به طور مکانیکی ترد شدن، می تونن خطر وجود باکتریا رو بیشتر کنن.

  پایگاه خبری وزارت کشاورزی آمریکا افزئد؛ روند ترد کردن، ایجاد برشای سوراخ مانند به وسیله سوزن و تیغه های کوچکه که باعث شکستن بافت گوشت می شه و تردی اونو زیاد می کنه.

اما نکته اینجاس که این تیغه ها می تونن باکتریا رو به قسمت داخلی تر گوشت هل بدن. واسه طبخ بهداشتی مثل این غذاها باید گوشت در کمترین دما به اندازه 145 درجه فارن ات پخته شه.

واسه ایمنی بیشتر بهتره که به اندازه سه دقیقه پس از طبخ، به گوشت اجازه استراحت داد؛ چون که در این دقایق دمای داخلی پایدار و واسه نابود کردن میکروبا مناسبه.

.

منبع : ooma.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *