این نوشیدنی برای خانم ها خوب نیست | تغذیه سالم

مصرف نوشیدنیای قنددار سطح اسید اوریک خون رو بالا برده و در نتیجه خطر دچار شدن به نقرس رو زیاد می کنه.
نقرس یه مریضی التهابی مفصلی بسیار شایعه که در اثر افزایش اسید اوریک خون ایجاد می شه. گسترش این مریضی در ده های گذشته رو به زیاد شدنه.

تحقیقات نشون میدن که مصرف نوشیدنیای قنددار مانند آبمیوهای صنعتی موجب افزایش احتمال دچار شدن به نقرس مخصوصا در بین زنان می شه، با اینکه در شرایط طبیعی معمولا احتمال ابتلای زنان به این مریضی تقریبا کمه.

مصرف نوشیدنیای قنددار سطح اسید اوریک خون رو بالا برده و در نتیجه خطر دچار شدن به نقرس رو زیاد می کنه.

در این مطالعه که در دانشگاه بوستون انجام شد، رابطه بین مصرف نوشیدنیای قنددار و گسترش نقرس در گروه بزرگی از زنان بررسی شد.

در این تحقیق که 22 سال به طول رسید، 78906 زن که در اول مطالعه به نقرس گرفتار نبودن بررسی شدن. یافته ها نشون داد که مصرف نوشیدنیای قنددار موجب افزایش خطر دچار شدن به نقرس می شه.

زنائی که هر روز از این نوشیدنیا مصرف می کردن 74 درصد بیشتر در خطر نقرس بودن و مصرف نوشیدنیای قنددار به اندازه دو یا چند لیوان در روز این خطر رو 2.4 برابر بیشتر می کنه.

محققان پیشنهاد می کنن که واسه پیشگیری از بیماریای طولانی از جمله نقرس مصرف نوشیدنیای قنددار رو به کمترین حد ممکن برسونین.

منبع: seemorgh.com

جمع آوری سلامت اکاایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *