این نوبرانه پرخاصیت را فراموش نکنید | سبزیجات

آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدونه ای از گروه فلاونوئیدهاه که عامل رنگ قرمز این میوه س.
تحقیقات قبلی نشون داده بودن که میوه زغال اخته در پیشگیری از عفونتای ادراری نقش موثری اجرا می کنه.

پژوهشای گذشته محققان در کانادا نشون داد که میوه زغال اخته موجب کاهش چربی در ناحیه شکم می شه. براساس این تحقیقات، مصرف زغال اخته با کم شدن چربی تجمع یافته در شکم و پایین آوردن کلسترول خون، خطر دچار شدن به بیماریای قلبی– عروقی رو کم می کنه.

میوه زغال اخته به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوون، متابولیسم گلوکز و کلسترول رو بهتر کرده و در پیشگیری از دیابت و مشکلات قلبی نقش موثری اجرا می کنه.

آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدونه ای از گروه فلاونوئیدهاه که عامل رنگ قرمز این میوه س.

واسه انجام مطالعه گذشته، این میوه به رژیم غذایی موشای گرفتار به چاقی اضافه شد. یافته ها نشون داد که پس از روز مصرف زغال اخته، در اندازه چربی شکمی و کلسترول خون این موشا کاهش قابل توجه ای مشاهده شد، هم اینکه حساسیت به انسولین بهتر شد.

منبع: seemorgh.com

جمع آوری سلامت اکاایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *